ΠΑΦΟΣ: Του έκλεψαν το τσαντάκι μέσα σε πολυκατάστημα

ΠΑΦΟΣ: Του έκλεψαν το τσαντάκι μέσα σε πολυκατάστημα

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κλοπής την Κυριακή 25/3.



Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένα πρόσωπο κατήγγειλε ότι άγνωστοι του απέσπασαν το τσαντάκι του το Σάββατο 24/3 ενώ βρισκόταν σε πολυκατάστημα στην Πάφο. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο,  το τσαντάκι περιείχε 300 δολάρια Αμερικής, 300 ευρώ, 20 ρούβλια και πιστωτικές κάρτες.

Από περαιτέρω εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία κατά δύο προσώπων, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Πρόκειται για Βρετανούς οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Αύριο αναμένεται να κατηγορηθούν γραπτώς και να αφεθούν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα. 

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων εξετάζει την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE