Κλειστό σχολείο στην Ελλάδα λόγω επιδημικής νόσησης μαθητών

 Κλειστό σχολείο στην Ελλάδα λόγω επιδημικής νόσησης μαθητών

Κλειστό είναι το Γυμνάσιο Ακραιφνίου στο Δήμο Ορχομενού στη Βοιωτία, με απόφαση του διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς άρρωστοι είναι οι 45 από τους 60 συνολικά μαθητές του σχολείου.

Σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδας, τα παιδιά παρουσιάζουν συμπτώματα  υψηλού πυρετού, εμετούς, τάση για εμετό και λιποθυμία, πόνους στην κοιλιακή χώρα και τα οστά.

Το Ακραίφνια επισκέφθηκαν συνεργεία του τμήματος υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και πήραν δείγματα νερού (από βρύσες του σχολείου, εξωτερικές βρύσες και σε τέσσερα ακόμη σημεία του χωριού) για ανάλυση ώστε να αποσαφηνιστεί αν ευθύνεται το νερό για το επιδημιολογικό περιστατικό.

Τα δείγματα θα σταλούν στο χημείο της Λιβαδειάς απ' όπου και αναμένονται σύντομα τα αποτελέσματα.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και το ΚΕΕΛΠΝΟ.

   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Οι σχέσεις με την Τουρκία «ξεπερνούν τα συνηθισμένα διπλωματικά όρια μεταξύ δύο κρατών» και βασίζονται σε «ιστορική κοινότητα και αμοιβαία εμπιστοσύνη», δήλωσε ο νέος Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν σε συνέντευξή του στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ANKA.

BEST OF TOTHEMAONLINE