ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Έντονες καταιγίδες περιμένουν την Κύπρο! Αναλυτικά η πρόγνωση

ΚΑΙΡΟΣ: Έντονες καταιγίδες περιμένουν την Κύπρο! Αναλυτικά η πρόγνωση

Βαροµετρικό χαµηλό θα επηρεάσει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, η οποία αναµένεται να υποχωρήσει µέχρι το πρωί της Πέµπτης.

 

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Κατά τόπους τα φαινόµενα δυνατό να είναι έντονα ή παρατεταµένα. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι το πρωί µερικώς συννεφιασµένος και σε κάποιες περιοχές θα σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Το µεσηµέρι και το απόγευµα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ σε περιοχή καταιγίδας δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 Μποφόρ. Τοπικά, στα προσήνεµα παράλια το απόγευµα, οι άνεµοι θα πνέουν πολύ ισχυροί, 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ταραγµένη για να καταστεί σύντοµα κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 16 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές, ενώ κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια δεν αποκλείεται αρχικά να σηµειωθεί και µεµονωµένη καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ αλλά στα προσήνεµα παράλια ισχυροί, 5 Μποφόρ. Αργότερα, θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι κυµατώδης ενώ στα δυτικά παράλια θα καταστεί µέχρι πολύ κυµατώδης.

Την Παρασκευή, αναµένονται νωρίς το πρωί µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ανατολικά και στα βόρεια, ωστόσο σύντοµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο µετά το µεσηµέρι θα παρατηρηθούν παροδικές µέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο µέχρι την Κυριακή

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top