ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόλις δύο εβδομάδες για το Legion Run 2018 στη Λεμεσό

Μόλις δύο εβδομάδες για το Legion Run 2018 στη Λεμεσό

Μόλις δύο εβδομάδες έχουν απομείνει για το Legion Run 2018 που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Απριλίου στο Δασικό Πάρκο Λεμεσού (πίσω από το «Σπύρος Κυπριανού») με τη χώρα μας να επιστρέφει στο διεθνές καλεντάρι μετά από δύο χρόνια.


 
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου των διοργανωτών, η παγκόσμια αυτή διοργάνωση προσελκύει το ενδιαφέρον χιλιάδων τολμηρών ανδρών και γυναικών άνω των 18 ετών, που καλούνται να δοκιμάσουν τα προσωπικά τους όρια και τις ομαδικές τους επιδόσεις και αντοχές. Αυτό γίνεται σε μια συναρπαστική διαδρομή 5 χιλιομέτρων, με εμπόδια λάσπης, φωτιάς, πάγου και συρματοπλέγματος.
 
Μιλώντας στο γραφείο Τύπου, ο διευθύνων σύμβουλος του Legion Run Ιβάιλο Μάτεφ, εξηγεί γιατί επιλέχθηκε και φέτος η Κύπρος στο διεθνές καλεντάρι: «Η Κύπρος είναι η πρώτη χώρα που διοργάνωσε το πρώτο Legion Run και ως εκ τούτου την αγαπάμε πολύ. Οι άνθρωποι εδώ είναι φιλικοί και αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευπρόσδεκτοι. Δυστυχώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα είμαστε εδώ κάθε χρόνο, αφού το διεθνές μας καλεντάρι γεμίζει όλο και περισσότερο κάθε σεζόν. Προσπαθούμε πραγματικά να τα ισορροπούμε και να επιστρέφουμε όσο πιο συχνά σε όλους τους προορισμούς όπου διοργανώνουμε».

Για το τι περιμένει φέτος από τη διοργάνωση: «Όπως πάντα, περιμένουμε από το κυπριακό Legion Run να αποτελέσει ξανά ένα από τα μεγαλύτερα της σεζόν. Σας έχουμε ετοιμάσει ορισμένα νέα εμπόδια, αλλά και αλλαγές σε αυτά που ήδη γνωρίζατε από προηγούμενα χρόνια. Είναι και για εμάς σημαντικό και ενδιαφέρον να δούμε πώς ο κόσμος θα δεχθεί τις αλλαγές στη διαδρομή».

Τέλος, ο κ. Μάτεφ εξηγεί γιατί αξίζει κανείς να δηλώσει συμμετοχή, μαζί με φίλους του. «Το Legion Run είναι μια περιπέτεια και μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Είναι μια ευκαιρία για τον καθένα να αντιμετωπίσει τους φόβους του και να τους ξεπεράσει με τη βοήθεια των φίλων και συνεργατών του. Σου προσφέρει τη μοναδική δυνατότητα να δοκιμάσεις τις αντοχές και τις δυνάμεις σου, όπως επίσης και να διαπιστώσεις αυτές των φίλων σου. Φυσικά, ας μη ξεχνάμε ότι περιέχει έντονα και το στοιχείο της διασκέδασης. Ποιος δεν θέλει να δει τους φίλους του βουτηγμένους στη λάσπη; Πρόκειται ειλικρινά για ένα φεστιβάλ ομαδικότητας και φιλίας. Είτε είσαι γυμνασμένος είτε δεν είσαι, γυναίκα ή άντρας, ‘We Are Legion’ και θα περάσουμε μαζί ακόμα και τα πιο δύσκολα εμπόδια».

Πρεσβευτής του φετινού Legion Run είναι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, φιναλίστ του περσινού “Survivor”.

Η εγγραφή και η αγορά εισιτηρίου γίνεται εύκολα μέσω της ιστοσελίδας legionrun.com.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top