ΛΑΡΝΑΚΑ: Αστυνομικοί βρήκαν καταζητούμενο σε μπυραρία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αστυνομικοί βρήκαν καταζητούμενο σε μπυραρία

Άνδρας ηλικίας 44 χρόνων, από τη Μοσφιλωτή, συνελήφθη στη Λάρνακα, ως ύποπτος για διάρρηξη κατοικίας και κλοπή.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία ύστερα από πληροφορίες μέλη της Δύναμης μετέβησαν το βράδυ της Τετάρτης (28/3) σε μπυραρία στην τουριστική περιοχή Λάρνακας, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής αυτοκινήτου, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 28 Μαρτίου.
 
'Οπως διαπιστώθηκε εναντίον ενός ατόμου που βρισκόταν στην μπυραρία εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον καταζητούμενο, ο οποίος είναι 44 χρόνων από τη Μοσφιλωτή και  απασχόλησε πολλές φορές στο παρελθόν την Αστυνομία.
 
Όταν αστυνομικός ζήτησε από δεύτερο άνδρα, ηλικίας 48 χρόνων από τη Λακατάμια να τον ακολουθήσει στα γραφεία του ΤΑΕ, αυτός τον έσπρωξε και τον κτύπησε στο στήθος. Τελικά ο άνδρας συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Από την επίθεση ο αστυνομικός δεν έπαθε τίποτε.
 
Την Τετάρτη (28/3) είχε καταγγελθεί στο ΤΑΕ Λάρνακας από γυναίκα ότι κατά την ίδια ημέρα,  γύρω στις 18.15, δύο άτομα διέρρηξαν την κατοικία της και έκλεψαν μία τσάντα που περιείχε ρουχισμό, παπούτσια και παιχνίδια παιδικά. 

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης είχε προκύψει μαρτυρία εναντίον του 44χρονου από τη Μοσφιλωτή.

Την Πέμπτη (29/3) αναμένεται ο 44 χρονος να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησής του.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE