ΠΑΦΟΣ: Έβρεξε λίγο και έγινε χαμός πάλι

ΠΑΦΟΣ: Έβρεξε λίγο και έγινε χαμός πάλι

Σε κινητοποίηση τέθηκε Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αστυνομία από την έντονη βροχόπτωση μικρής διάρκειας στην Πάφο, καθώς και τους δυνατούς ανέμους που έπνεαν το βράδυ της Τετάρτης (28/3). 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν γύρω στη 01:30 τα ξημερώματα παρέσυραν ομπρέλες, τραπεζάκια, καλάθους απορριμάτων, ενώ αποκόπηκαν κλαδιά δέντρων.

Από τους δυνατούς ανέμους αποκόπηκαν επίσης δύο ηλιακά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Την απόφαση όπως οι αρμόδιες Υπηρεσίες με ευθύνη τη διαχείριση κρίσεων υπαχθούν στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο θα μετονομαστεί σε Υπουργείο Εσωτερικών και Πολιτικής Προστασίας, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE