ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με 22 ομάδες από το εξωτερικό το φετινό Ayia Napa Soccer Festival

Με 22 ομάδες από το εξωτερικό το φετινό Ayia Napa Soccer Festival

Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών της Μεσογείου ετοιμάζεται για ακόμη μία χρονιά να φιλοξενήσει δεκάδες χιλιάδες παιδιά, γονείς, προπονητές και θεατές, το πενταήμερο 31 Μαρτίου – 4 Απριλίου. Μεταξύ αυτών, θα βρίσκονται εκατοντάδες ξένοι αθλητές, προπονητές, γονείς και συνοδοί, οι οποίοι θα φτάνουν στην Κύπρο από διάφορες χώρες της περιοχής, όπως η Ιορδανία, ο Λίβανος, η Κρήτη, αλλά και μακρινότερες, όπως η Μεγάλη Βρετανία και η Πολωνία.

Στη φετινή διοργάνωση θα λάβουν μέρος 22 ξένες ομάδες, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ που είχε σημειώσει η διοργάνωση και ήταν πέρσι με 19 ομάδες.

Έναρξη τουριστικής περιόδου

Η κάθοδος τόσων πολλών ομάδων από το εξωτερικό, σε συνδυασμό με τον εσωτερικό τουρισμό που μετακινείται στην Αγία Νάπα για το τουρνουά, δίνει το έναυσμα για την αρχή της θερινής τουριστικής περιόδου στην περιοχή. Με εκατοντάδες παιδιά και ενήλικες που θα συνοδεύσουν τις ομάδες, αλλά και με τους χιλιάδες θεατές και τα παιδιά που θα επισκεφθούν την Αγία Νάπα από κάθε γωνιά της Κύπρου, η θερινή τουριστική περίοδος έχει ξεκινήσει πιο νωρίς.

Ξενοδοχεία, εστιατόρια, αλλά και μικρές επιχειρήσεις είναι έτοιμοι να υποδεχτούν ένα μεγάλο αριθμό επισκεπτών, οι οποίοι δίνουν μία σημαντική ανάσα, σε μία περίοδο που η Αγία Νάπα δεν έχει αρχίσει να κινείται στα επίπεδα των καλοκαιρινών μηνών.

Το γεγονός ότι περίπου 500 άτομα από το εξωτερικό θα κατακλείσουν τα ξενοδοχεία της περιοχής, με μέσο όρο διανυκτέρευσης πέντε μέρες – κατά συνέπεια 2.500 διανυκτερεύσεις από το εξωτερικό – αναδεικνύει τη σημασία της διοργάνωσης, σε μια όχι και τόσο γεμάτη τουριστικά περίοδο, αλλά και τον λόγο που ο ΚΟΤ στηρίζει με θέρμη το Ayia Napa Soccer Festival.

Στόχος των διοργανωτών είναι η επέκταση της φήμης του τουρνουά στην ευρύτερη περιοχή και σε συνεργασία με τον ΚΟΤ και το Δήμο Αγίας Νάπας η προσέλκυση ακόμα περισσότερων ομάδων.

Το Ayia Napa Soccer Festival διεξάγεται εδώ και 18 χρόνια στα γήπεδα του Δήμου Αγίας Νάπας, τα οποία διαθέτουν φυσικό χλοοτάπητα. Είναι μία διοργάνωση του Σωματείου Soccer World Cyprus, ΠΟΥ τελεί υπό την αιγίδα της ΚΟΠ και του Δήμου Αγίας Νάπας.

Μεγάλος Χορηγός είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, Θεσμικός Υποστηρικτής είναι ο ΚΟΑ, ενώ η Cytavision είναι για ακόμη μία χρονιά ο τηλεοπτικός συνεργάτης για τους αγώνες.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.ayianapasoccerfestival.com  και στο www.facebook.com/AyiaNapaYouthSoccerFestival.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top