ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΛΕΝΑΣ: Προκύπτουν δυσκολίες στην ποινική δίωξη της παπαδιάς

ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΛΕΝΑΣ: Προκύπτουν δυσκολίες στην ποινική δίωξη της παπαδιάς

Η Νομική Υπηρεσία ανακοίνωσε στις 28 Μαρτίου, ότι εναντίον της ανάδοχης μητέρας της Έλενας Φραντζή, εκκρεμεί ποινική υπόθεση προ του θανάτου της 29χρονης, που δεν έχει αρχίσει ακόμα.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του ‘Φιλελεύθερου’, μετά τον θάνατο της Έλενας, η απόδειξη της υπόθεσης φαίνεται να δυσκολεύει, αφού η βασική μάρτυρας κατηγορίας, δεν μπορεί πλέον να στηρίξει τις καταγγελίες σε βάρος της πρεσβυτέρας.

Τα νομικά ζητήματα που προκύπτουν, θα εξετάσει ο Γεν. Εισαγγελέας, ώστε να εξαρτηθεί η μελλοντική πορεία της υπόθεσης.

Ο δικηγόρος Ανδρέας Α. Αγγελίδης, δήλωσε στον ‘Φιλελεύθερο’ ότι η μαρτυρία της Έλενας, είναι πολύ δύσκολο να κατατεθεί στο δικαστήριο, ωστόσο μπορεί να εισαχθεί από άλλη μαρτυρία, αν υπάρχει, ή από παραδοχή.

Η κατάθεσή της όπως δόθηκε στην Αστυνομία, συμπλήρωσε ο κ. Αγγελίδης, δεν μπορεί να δοθεί στο δικαστήριο γιατί έτσι στερείται του δικαιώματος αντεξέτασης η πλευρά της κατηγορούμενης. Αλλά μπορεί να δώσει μαρτυρία ο αστυνομικός που πήρε κατάθεση από την Έλενα ή κάποιος γιατρός που πιθανόν να εξέτασε την 29χρονη.

Πρόκειται πλέον για περιστασιακή μαρτυρία, ανάφερε επίσης ο δικηγόρος, η οποία αν αποφασιστεί να προχωρήσει η δίκη, θα καταθέσει στο δικαστήριο και τόνισε παράλληλα την ανάγκη να βγουν στην επιφάνεια όλα, ώστε αν υπάρχουν ευθύνες να αποδοθούν.

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας, σημειώνεται πως κατά την εξέταση της υπόθεσης, μετά τον θάνατο της Έλενας πλέον, θα ληφθούν υπόψη και οι πρόσφατες δηλώσεις της πρεσβυτέρας για το θέμα, που ίσως να έχουν κάποια βαρύτητα στην υπόθεση και αναμένεται να τύχουν ανάλογης προσέγγισης από την Νομική Υπηρεσία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top