LIFESTYLE

Το συγκινητικό μήνυμα της παρουσιάστριας του ΡΙΚ για τον πατέρα της που 'έφυγε' νωρίς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το συγκινητικό μήνυμα της παρουσιάστριας του ΡΙΚ για τον πατέρα της που 'έφυγε' νωρίς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στις 29 Μαρτίου ο πατέρας της Κύπριας παρουσιάστριας - δημοσιογράφου θα έκλεινε τα 63 του χρόνια. 

Η Αγγελική Νικηφόρου έγραψε την Πέμπτη, 30 Μαρτίου, ένας συγκινητικό post για τον πατέρα της που έφυγε πριν 5 χρόνια από την ζωή και θα έκλεινε τα 63 του χρόνια.

Όπως έγραψε η Αγγελική Νικηφόρου στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«29/3/1955 - 28/5/2013...Όλοι όσοι σε αγάπησαν και σε είχαν στη ζωή τους, σίγουρα θα θυμούνται αυτή την ημερομηνία.. Ήταν η μέρα των γενεθλίων σου. Η μέρα που ήθελες το σπίτι σου να γεμίζει από φίλους και αγαπημένους σου ανθρώπους! Οι φωτογραφίες είναι από τα γενέθλια σου στις 29/3/2013...αυτα ήταν και τα τελευταία...δυο μήνες αργότερα έφυγες για το αιώνιο ταξίδι...Μας άφησες για κληρονομιά υπέροχες αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν παντοτινά και θα μας υπενθυμίζουν πόσο τυχεροί είμαστε που σε είχαμε στη ζωή μας! Για όλους εμας που σε αγαπάμε πατέρα, ξέρεις πολύ καλά πως δεν πέθανες. Πεθαίνει κάποιος μόνο όταν τον ξεχάσεις και εμείς δεν πρόκειται να σε ξεχάσουμε ποτέ!! Θα ζεις πάντα στις καρδιές μας και στις αναμνήσεις μας! Για μένα αγαπημένε μου Πάτερα θα παραμείνεις αιώνια η μεγάλη μου αγάπη και αυτός που θα κατέχει την πρώτη θέση στην καρδιά μου. Σε αγαπώ πάρα πολύ! Να είσαι καλά εκεί ψηλά και να συνεχίσεις να βαδίζεις δίπλα μας! Η παρουσία σου μας είναι απαραίτητη. Καλή αντάμωση!».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Χρυσές Συνταγές" με τον λατρεμένο της πατέρα από ξέφρενο γλέντι. 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μοιράσου αυτό το άρθρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top