Νικόλας για αμβλώσεις: «Είμαστε η κοινωνία της υποκρισίας»

Νικόλας για αμβλώσεις: «Είμαστε η κοινωνία της υποκρισίας»

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, απαντώντας και στους βουλευτές του δικού του κόμματος, Άγγελο Βότση και Γιώργο Προκοπίου, οι οποίοι εναντιώθηκαν στο νομοσχέδιο, τοποθετήθηκε επί του θέματος.

Διαβάστε επίσης: Ζαχαρίου-ΔΗΣΥ: «Βάζουν κόσμο πάνω στο κεφάλι μας»- Στα κατεχόμενα για αμβλώσεις

‘Είμαστε η κοινωνία της υποκρισίας’ δήλωσε, τονίζοντας ότι οι εκτρώσεις ήδη επιτρέπονται αλλά έπρεπε να εκσυγχρονίσουμε τον ποινικό κώδικα με αφορμή τη σύλληψη της γυναίκας πριν λίγο καιρό.

Θα πρέπει, όπως είπε, να μας απασχολήσει το γεγονός ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο δεν είναι ολοκληρωμένο και δεν προστατεύει τις γυναίκες.

 Ωστόσο, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Νικόλας Παπαδόπουλος και η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, που το συνυπογράφουν, θα υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο.

Μάλλον, όμως, αναμένονται και διαρροές τόσο από το ΔΗΚΟ όσο και από τον ΔΗΣΥ.

 

Διαβάστε επίσης: ΚΟΥΚΟΥΜΑ ΓΙΑ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ: «Κάποιοι αρνούνταν τη συζήτηση...για να μη δυσαρεστηθεί ο Αρχιεπίσκοπος»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.