ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του επόμενου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του επόμενου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ

Μπορεί ακόμα να μην έχει στεγνώσει ο ιδρώτας του Kiprugut Simon Kirui, πρώτου νικητή του φετινού ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, ωστόσο, οι διοργανωτές του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος στην Κύπρο έχουν ήδη πιάσει δουλειά για την επόμενη διοργάνωση.

Ο 13ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ θα διεξαχθεί το διήμερο 23-24 Μαρτίου 2019, δηλαδή μια εβδομάδα αργότερα σε σχέση με φέτος, αφού λαμβάνει χώρα το τέταρτο Σαββατοκύριακο του Μάρτη και όχι το τρίτο που έγινε ο τελευταίος.

Οι εγγραφές άνοιξαν πριν από δύο 24ωρα και ήδη δρομείς έχουν εξασφαλίσει θέση για τον αγώνα του 2019, με έκπτωση 40%.

Επίσης, όσοι δηλώσουν τώρα συμμετοχή έχουν την ευκαιρία να πάρουν το technical t-shirt της διοργάνωσης με έκπτωση 25% και δη στα €15. Με την έκπτωση του Early Bird το αντίτιμο συμμετοχής στο Μαραθώνιο διαμορφώνεται στα €36, €27 στον Ημιμαραθώνιο και στα €18 για την Petrolina Energy Race 10χλμ και City Race 5χλμ.

Εγγραφές γίνονται στο https://getyourtickets.eu/event/opaplimassolmarathon2019.

«Επιδιώκοντας να κινούμαστε στα πρότυπα των μεγαλύτερων Μαραθωνίων του κόσμου, αλλά και για τον καλύτερο προγραμματισμό τόσο της διοργάνωσης όσο και των δρομέων, έχουμε ήδη προχωρήσει στο άνοιγμα των εγγραφών του ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ του 2019», εξηγεί το Business Development Manager της διοργάνωσης κ. Ανδρέας Σπύρου και προσθέτει:

«Κάθε χρόνο θέλουμε να βελτιωνόμαστε, γι αυτό και από τη μέρα του ολοκληρώθηκε ο φετινός αγώνας επεξεργαζόμαστε τροποποιήσεις και βελτιώσεις που θα ανακοινώσουμε το επόμενο διάστημα, λαμβάνοντας πάντα υπόψη την ανατροφοδότηση από τους 15.000 δρομείς που μας τίμησαν φέτος με τη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη τους».

Ένας αγώνας, 15.000 δρομείς Στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ του 2018 έλαβαν μέρος 15.000 δρομείς σε έξι διαφορετικές διαδρομές: τέσσερις αγωνιστικές, τον Primetel Εταιρικό Δρόμο 5χλμ και την Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race για παιδιά 6-16 χρόνων.

Στους αγωνιστικούς δρόμους έλαβαν μέρος περίπου 4.000 δρομείς – περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά- οι μισοί εκ των οποίων προήλθαν από 66 και πλέον χώρες, με κυριότερα πηγή τη Μεγάλη Βρετανία.

Δημοφιλέστερη διαδρομή για μια ακόμα διοργάνωση ήταν ο Primetel Εταιρικός Δρόμος 5χλμ όπου μετείχαν 209 εταιρείες και οργανισμοί, ξεπερνώντας κατά 35 τον αριθμό συμμετοχών στην αμέσως προηγούμενη διοργάνωση.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.limassolmarathon.com και στο www.facebook.com/limassolmarathon.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top