ΚΥΠΡΟΣ: Νέα σύλληψη για υπόθεση με διαμάντια 'μαϊμού'

ΚΥΠΡΟΣ: Νέα σύλληψη για υπόθεση με διαμάντια 'μαϊμού'

Σε ακόμη μία σύλληψη, την τέταρτη στη σειρά, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Η υπόθεση αφορά απομίμηση διαμαντιών που πωλήθηκαν για γνήσια έναντι 44.000 ευρώ.

Η σύλληψη, αναφέρει αστυνομική ανακοίνωση, αφορά 40χρονο ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, αφού εναντίον του εξασφαλίστηκε μαρτυρία, κατά τη διάρκεια διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, στις 28 Μαρτίου, 54χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι στις 20 Μαρτίου τον επισκέφθηκε ένα πρόσωπο και του πώλησε τέσσερα διαμάντια για το συνολικό ποσό των €44.000. Ωστόσο, έπειτα από εξέταση των διαμαντιών από εμπειρογνώμονα, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για πολύ καλή απομίμηση διαμαντιών, η συνολική αξία των οποίων δεν υπερβαίνει τα €2.500.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθηκαν τις προηγούμενες μέρες και τέθηκαν υπό κράτηση τρία πρόσωπα, ηλικίας 59, 34 και 37 ετών.

*Φωτογραφεία αρχείου

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή μάχη στην ΕΔΕΚ: Συμμαχίες, αποχωρήσεις και ανατροπές πριν την κάλπες της 5ης Σεπτεμβρίου

Σκληρή μάχη στην ΕΔΕΚ: Συμμαχίες, αποχωρήσεις και ανατροπές πριν την κάλπες της 5ης Σεπτεμβρίου

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εσωκομματικές εκλογές της ΕΔΕΚ στις 5 Σεπτεμβρίου, εξελίσσεται σε μια από τις πιο κρίσιμες αναμετρήσεις των τελευταίων ετών για το Κίνημα. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν περιορίζονται πλέον στην καταγραφή των υποψηφιοτήτων και των συσχετισμών. Αποκαλύπτουν ένα βαθύτερο πρόβλημα πολιτικής και οργανωτικής φυσιογνωμίας, με την ενότητα του κόμματος, την αξιοπιστία του και την προοπτική του, να βρίσκονται στο επίκεντρο.