ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σήκωσαν τα κύπελλα οι νικητές των κατηγοριών Lions

Σήκωσαν τα κύπελλα οι νικητές των κατηγοριών Lions

Απονομές και πανηγύρια για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην κατηγορία Lions. Την Τρίτη (3/4) συνεχίζονται τα knock out παιχνίδια για τις υπόλοιπες κατηγορίες.

Νικητές και απονομές τροπαίων είχαμε για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των Lions στο Ayia Napa Soccer Festival. Νικητές και φιναλίστ ανέβηκαν τη Δευτέρα (2/4) στο βάθρο, όπου τους απονεμήθηκαν τα κύπελλα και τα μετάλλια τους. Στην κατηγορία Lions συμμετείχαν παιδιά γεννημένα από το 2006 μέχρι το 2010.

Με αγώνες knock out συνεχίζουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι υπόλοιπες κατηγορίες. Την Τρίτη (3/4) οι ομάδες όλων των κατηγοριών που προκρίθηκαν από τους ομίλους θα αγωνιστούν μεταξύ τους ενόψει των ημιτελικών και τελικών που θα διεξαχθούν την Τετάρτη (4/4) την πέμπτη και τελευταία ημέρα του Ayia Napa Soccer Festival.

Οι νικητές των Lions

Σπουδαίοι τελικοί διεξήχθηκαν τη Δευτέρα (2/4) σε όλες τις κατηγορίες Lions. Τα παιδιά, τα οποία απόλαυσαν τρεις ημέρες γεμάτες ποδόσφαιρο, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στους τελικούς και νικητές και ηττημένοι παρευρέθηκαν στις απονομές όπου αποθεώθηκαν από γονείς και θεατές.

Στην κατηγορία 2010, νικήτρια ομάδα ήταν η Ακαδημία Stripes, η οποία επιβλήθηκε του ΘΟΙ Λακατάμιας στον τελικό με σκορ 2-1. Στην κατηγορία 2009 η Alsos Arena κέρδισε τη Nicosia FC Junior και σήκωσε το τρόπαιο. Στην κατηγορία 2008 ο Ολυμπιακός Πειραιώς (Κλιμάκιο Λάρνακας) κέρδισε με 3-0 την Alsos Arena. Στους 2007 νικήτρια ομάδα ήταν το ΑΠΟΕΛ που κέρδισε το Κλιμάκιο Λευκωσίας του Ολυμπιακού Πειραιώς με 3-2, ενώ στην κατηγορία 2006 νικήτρια ήταν η Νέα Σαλαμίνα που κέρδισε στον τελικό την Ακαδημία Stripes με 1-0.

 

Το Ayia Napa Soccer Festival είναι μία διοργάνωση του Σωματείο Soccer World Cyprus που τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αγίας Νάπας και της ΚΟΠ. Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, Θεσμικός Υποστηρικτής ο ΚΟΑ και τηλεοπτικός συνεργάτης η Cytavision, η οποία θα μεταδώσει ζωντανά τους τελικούς και της απονομές την Τετάρτη (4/4). Η διοργάνωση είναι φέτος αφιερωμένη στο Fair Play.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι τα εστιατόρια Ocean Basket, το Nurofen και το Frezyderm, η εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά Nekki και το online football manager 11×11, η Petrolina, το WaterWorld Waterpark, o Παγκύπριος Οργανισμός Αγελαδοτρόφων και το Αθλητικό Τμήμα της Σχολής ΠΑΣΚΑΛ, ενώ επίσημοι υποστηρικτές είναι το νερό Φαρμακάς, η Elite Goalkeepers Academy και το Elite Sporting Club στη Λάρνακα.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.ayianapasoccerfestival.com  και στο www.facebook.com/AyiaNapaYouthSoccerFestival.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top