ΚΟΣΜΟΣ

Στη φυλακή ο «άνθρωπος φίδι»: Ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Στη φυλακή ο «άνθρωπος φίδι»: Ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Σε φυλακές υψίστης ασφαλείας θα περάσει τα επόμενα 22 χρόνια της ζωής του ο πιο ευλύγιστος άνθρωπος στον κόσμο. 1.500 γυναίκες-οπαδοί του ισχυρίζονται ότι τον "παγίδευσαν"

 

Ποινή φυλάκισης 22 ετών για σεξουαλικά εγκλήματα κατά μικρών παιδιών επιβλήθηκε στον Ρώσο Μουχτάρ Γκουσενγκαντζίεφ, τον πιο ευλύγιστο άνθρωπο του κόσμου, σύμφωνα με τα ρεκόρ Γκίνες.

Ο 53χρονος, που είναι γνωστός ως "άνθρωπος φίδι", κρίθηκε ένοχος από δικαστήριο της Μόσχας για την κακοποίηση έξι ανήλικων κοριτσιών, συμπεριλαμβανομένων ενός συγγενικού του παιδιού. Την ίδια ώρα περισσότερες από 1.500 γυναίκες υπέγραφαν αίτημα, ισχυριζόμενες ότι τον "παγίδευσαν".

Ο Γκουσενγκαντζίεφ, ο οποίος έπαιξε και σε μια σειρά ρωσικών ταινιών, θα εκτίσει την ποινή του σε φυλακή υψίστης ασφαλείας και παράλληλα θα υποβληθεί σε "καταναγκαστική ιατρική περίθαλψη για παιδοφιλία".

Αρχικά είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση της 9χρονης κόρης της πρώην φίλης του Ίνα Βόλκοβα. Το παιδί υποστήριξε στην αστυνομία ότι την είχε γδύσει αρκετές φορές και την άγγιζε. Όταν οι αρχές έψαξαν το διαμέρισμά του στη Μόσχα βρήκαν βίντεο που είχε φτιάξει ο ίδιος με παιδική πορνογραφία, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι είναι ένοχος, ισχυριζόμενος ότι οι συγγενείς του τον παγίδευσαν προκειμένου να πάρουν το πολυτελές διαμέρισμά του πύργο στη ρωσική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με τις αρχές, από το 2012 έως το 2015 ο 53χρονος "πραγματοποίησε βίαιες σεξουαλικές ενέργειες εναντίον ανήλικων παιδιών". "Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα θύματα προέρχονταν από τις οικογένειες των φίλων και των συγγενών του", όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Ερευνών της Ρωσίας, τονίζοντας: "Ο κατηγορούμενος έκανε φιλίες με μοναχικές γυναίκες με παιδιά για να διαπράξει αργότερα εγκλήματα σε βάρος των μικρών κοριτσιών".

Η επικεφαλής της Ομοσπονδίας Γιόγκα της Ρωσίας Τατιάνα Κονσταντίνοβα, έχει διαφορετική γνώμη: "Γνωρίζω τον Μουχτάρ ως εξαιρετικό προπονητή. Οι προπονητές μας έχουν κάνει μόνο πολύ καλές αναφορές γι' αυτόν. Ξέρω, επίσης, για τις πολυάριθμες σχέσεις του με ηθοποιούς. Είχε παντρευτεί δύο φορές και έχει ένα γιο και μία κόρη". Συνεχίζοντας, η Κονσταντίνοβα κατηγόρησε την πρώην φίλη του ότι "έψαχνε εκδίκηση ίσως λόγω της αγάπης του για τόσες άλλες γυναίκες. Δεν πιστεύω τις κατηγορίες ότι είναι παιδόφιλος".

Ο 53χρονος έχει δώσει παραστάσεις σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο, φτάνοντας μέχρι και στο Λας Βέγκας. Έχει υποστηρίξει ότι έχει διδάξει "ευελιξία" σε πολλούς αστέρες του Χόλιγουντ, όπως στην Πάμελα Άντερσον και τον Τσακ Νόρις.

 https://www.youtube.com/watch?v=4Kjzu_VnVjY&feature=player_embedded

 

Aπό News247

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top