ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πρόστιμο στον 58χρονο Ε/κ νοσηλευτή που αυτοϊκανοποιείτο σε χώρο όπου βρίσκονταν παιδιά

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πρόστιμο στον 58χρονο Ε/κ νοσηλευτή που αυτοϊκανοποιείτο σε χώρο όπου βρίσκονταν παιδιά

Συνελήφθη την Μεγάλη Τετάρτη (04/04) να 'χαϊδεύει' τα γεννητικά του όργανα δημοσίως σε χώρο όπου βρίσκονταν παιδιά, ωστόσο τη γλύτωσε τελικά με χρηματικό πρόστιμο.

Του Φάνη Μακρίδη

Ο λόγος για 58χρονο Ελληνοκύπριο νοσηλευτή, ο οποίος εντοπίστηκε από μέλος της αστυνομικής δύναμης (εκτός υπηρεσίας) να αυτοϊκανοποιείται στην παραλία της Ορόκλινης και συνελήφθη.

Ο μεσήλικας παραδέχθηκε ενοχή στις κατηγορίες που αντιμετώπιζε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και του επεβλήθη πρόστιμο 1.100 ευρώ για την αποτρόπαια πράξη του.

Αρχικά διερευνούνταν εναντίον του -από το τμήμα μικροπαραβάσεων- κατηγορίες που αφορούσαν (1) άσεμνη πράξη σε δημόσιο χώρο, (2) Αλήτες και πλάνητες και (3) προσβολή δημοσίας αιδούς.

Τελικά, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση που είχε το ThemaOnline, στον 58χρονο απαγγέλθηκαν κατηγορίες άσεμνης πράξης και κοινής επίθεσης (έσπρωξε τον αστυνομικό κατά τη σύλληψή του), στις οποίες δήλωσε παραδοχή.

Ο 58χρονος είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού.

Σύμφωνα με ασφαλείς και διασταυρωμένες πληροφορίες μας, στον χώρο όπου προέβη στην απαράδεκτη πράξη το εν λόγω πρόσωπο, βρίσκονταν παιδιά.

Στα θετικά, πάντως, καταγράφεται η άμεση προσαγωγή του καταδικασθέντα στο δικαστήριο. Όπως σημειώσαμε συνελήφθη από το μέλος της αστυνομικής δύναμης την Μεγάλη Τετάρτη (04/04) και προσήχθη ενώπιον δικαιοσύνης την Μεγάλη Πέμπτη (05/04).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top