ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωση για το περιστατικό της Τετάρτης – «ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ να βγει και να απολογηθεί»

Ανακοίνωση για το περιστατικό της Τετάρτης – «ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ να βγει και να απολογηθεί»

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωση με ανακοίνωση τους το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής (6/4) αναφέρονται σχετικά με το περιστατικό που διαδραματίστηκε μετά το τέλος του ντέρμπι Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ στο οποίο βρήκε τον Δρ. Τζουρούδη να τραυματίζεται μετά το πέρας του αγώνα.

Δείτε την ανακοίνωση:

Ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου δεν μπορεί να μην τοποθετηθεί για τα συμβάντα με το τέλος του αγώνα της περασμένης Τετάρτης αλλά και για την όλη συνέχεια της φαρσοκωμωδίας. Μπορεί να μην έχουμε κάποια άμεση σχέση, μπορεί να απουσιάζαμε από το γήπεδο αλλά απ´οτι φαίνεται είμαστε οι μόνοι που θέλουμε να προστατεύσουμε την φήμη της ομάδας μας από τους διάφορους διώκτες της.

Έχουμε γίνει μάρτυρες (για ακόμα μια φορά) παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης και δυσφήμισης του ονόματος της Ανόρθωσης από διάφορους φορείς, που κατά την άποψη μας ενεργούν κακόβουλα. Από την μια είναι ενδεικτική η έχθρα τους προς το όνομα της ομάδας μας και από την άλλη προσπαθούν επιδεικτικά να προβάλουν το μέτρο τους ως επιτυχημένο. Εμείς να σας πούμε ότι όχι μόνο δεν τα καταφέρατε καθόλου αλλά αυτή την φορά αποτύχατε εις διπλούν.

Μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο-ντοκουμέντο της επίμαχης στιγμής από μια και μόνο ιστοσελίδα φαίνεται ξεκάθαρα η αλήθεια και πως προσπάθησαν να την παραποιήσουν. Τόσες μέρες όλοι είπαν την θέση τους, όλοι καυχήθηκαν πως τα ξέρουν όλα, όλοι είχαν άποψη. Σήμερα μετά το ντοκουμέντο ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ να βγει και να απολογηθεί.

Δείτε το βίντεο από το ThemaSports

Εμείς σαν Παν.Συ.Φι. ζητούμε τα πιο κάτω :

1. Άμεση έρευνα ΕΝΑΝΤΙΟΝ της αστυνομίας που έλεγξε το κλειστό κύκλωμα και αποφάνθηκε πως τρεις Ανορθωσιάτες είναι ύποπτοι για το περιστατικό. Αν από το κλειστό κύκλωμα εντοπίσατε άτομα να ρίχνουν ΧΑΡΤΙΝΑ ποτήρια, τότε αποκλείεται να μην είδατε πως χτύπησε ο άνθρωπος.

2. Άμεση δημόσια απολογία του κράτους προς τα τρία άτομα όπου δημοσιεύτηκαν τα πρόσωπα τους και πιθανόν να τους στιγματίσουν στην υπόλοιπη τους ζωή.

3. Άμεση έρευνα προς κανάλια, δημοσιογράφους και ιστοσελίδες για την πρωτοφανή κατακραυγή προς οπαδούς της Ανόρθωσης όπου μόνο δολοφόνους δεν παρομοίωσαν το τελευταίο διάστημα.

4. Άμεση έρευνα προς τον υπεύθυνο ποδοσφαίρου του κατεστημένου, Γιώργου Σαββίδη, σύλληψη του και καταδίκη του με ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ για το σπρώξιμο σε άνθρωπο ΕΝΤΟΣ αγωνιστικού χώρου που παρολίγον να του στερήσει την ίδια του την ζωή. Ο σκοπός του φαίνεται αγιάζει τα μέσα. Το έχετε κάνει «άθλημα» να παίρνετε τα τρόπαια εκτός αγωνιστικού χώρου.

5. Άμεση παραίτηση όσων διεξήγαν την πιο πάνω έρευνα.

6. Άμεση κατάργηση του μέτρου και άμεση παραδοχή των (αν)αρμοδίων ως αποτυχημένου.

7. Άμεση ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του Δ.Σ. της Ανόρθωσης, παίρνοντας θέση για όλα τα πιο πάνω.

Έτσι καταληκτικά ας αναρωτηθούν ΟΛΟΙ από που προέρχεται η βία και πως θα την πολεμήσουν αν το θέλουν πραγματικά. Κάποιοι με γραβάτες και αθλητικές στολές πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά, όπως γίνετε με τον κάθε οπαδό που προσπαθεί να προστατεύσει την ομάδα του με τα όσα γελοία βλέπουν τα μάτια του να συμβαίνουν στα γήπεδα. Η βία «κύριοι» έχει όνομα και ταυτότητα. Όλοι την ξέρετε αλλά και όλοι ξέρετε καλά πως να την κρύβετε. Ακόμα και οι διοικήσεις των ομάδων που για μας έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη για τα όσα συμβαίνουν με την ΑΝΟΧΗ τους. Έχετε φέρει το άθλημα στα μέτρα σας και κάθε μέρα που περνά δικαιωνόμαστε ακόμα περισσότερο για την απόφαση μας να απέχουμε από το θέατρο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top