ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μυθικές δηλώσεις προέδρου Σπόρτινγκ: «Παίζαμε με 9 απέναντι στους 11 της Ατλέτικο»!

Μυθικές δηλώσεις προέδρου Σπόρτινγκ: «Παίζαμε με 9 απέναντι στους 11 της Ατλέτικο»!

Μυθικές δηλώσεις από τον πρόεδρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας που επιτέθηκε εναντίον παικτών της ομάδας του, τους οποίους «φωτογράφησε» για την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης.\

Σε ένα ακόμα παραλήρημα του στο Facebook ο αιρετικός πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας άσκησε δριμεία κριτική στους παίκτες της ομάδας του για τον τρόπο που ήρθε η ήττα με 2-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών για το Europa League. Το πληκτρολόγιο του Μπρούνο Ντε Καρβάλιο πήρε… φωτιά και από αυτό γλίτωσαν ελάχιστοι: «Τι περίμενα να δω; Μία συγκεντρωμένη ομάδα με αφοσίωση και πάθος, που θα ήταν σκληρή πίσω και θα έβαζε τουλάχιστον ένα γκολ.

Περίμενα οι 11 να παίξουν σαν… 22. Τι είδα; Μία ομάδα με πάθος, αλλά μία άμυνα χωρίς συγκέντρωση. Ο Κοάτες και ο Ματιέ έκαναν ότι μπορούσαν για να σκοράρει η Ατλέτικο. Είδα τον Ζέλσον να μένει μόνος απέναντι στον Όμπλακ και αντί να σουτάρει αριστερά να προσπαθεί να τον πλασάρει αδύναμα στην απέναντι γωνία.

Αντί να παίξουμε ως 22, παίξαμε ως… 9 και αυτό το πληρώσαμε. Φαίνεται ότι ο Φάμπιο (Κοεντράο) και ο Μπας Ντοστ δεν… ήθελαν να παίξουν στον επαναληπτικόι και γι’ αυτό πήραν κάρτες που θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει», ήταν τα μερικά από τα λόγια του προέδρου της Σπόρτινγκ, ο οποίος όμως στον επίλογο του τόνισε ότι πιστεύει στην ανατροπή στον επαναληπτικό!

 

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top