«Δεν ήταν απλά στημένο, αλλά ήταν και κακότεχνα σκηνοθετημένο»!

«Δεν ήταν απλά στημένο, αλλά ήταν και κακότεχνα σκηνοθετημένο»!

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Καλλιθέα εκφράζει την ικανοποίηση της για την άμεση αντίδραση του αθλητικού εισαγγελέα, σχετικά με τον αγώνα με τον Απόλωνα Λάρισας.

Η ανακοίνωση του αθηναϊκού συλλόγου αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Καλλιθέα εκφράζει την ικανοποίηση της για την άμεση αντίδραση του αθλητικού εισαγγελέα και τη κλήτευση του γενικού αρχηγού μας προς παροχή εξηγήσεων.

Η πεποίθηση μας είναι ότι ο αγώνας της ομάδος μας με τον Απόλλωνα Λάρισας δεν ήταν απλά χειραγωγημένος, αλλά ήταν κακότεχνα σκηνοθετημένος από πρόσωπα που έχουν βρει στο Στοίχημα τους πόρους για την αντιμετώπιση των υπαρκτών προβλημάτων του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ΠΑΕ Καλλιθέα ουσιαστικά πληρώνει το τίμημα της άκαμπτης στάσης που έχει τηρήσει. Δεν θέλησε ούτε σε περίεργες συμπράξεις να συμμετάσχει, ούτε τις αρχές της να εκποιήσει.

Αναμένουμε το πόρισμα των αρμοδίων αναφορικά με τις στοιχηματικές αποδόσεις του συγκεκριμένου αγώνα και εκφράζουμε τη θλίψη μας, γιατί χρειάστηκε ο αγώνας αυτός για να διαπιστώσουν οι αρμόδιοι τι ακριβώς συμβαίνει και που οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια το δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Καλή Ανάσταση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE