ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο σχεδόν και στα 90 λεπτά»

«Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο σχεδόν και στα 90 λεπτά»

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα της Primetel μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Ανόρθωσης, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

»Για μας ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και μία πολύ μεγάλη πρόκριση απέναντι ενός πολύ δύσκολου αντιπάλου.

Σίγουρα κάναμε μία από τις καλύτερες φετινές μας εμφανίσεις και παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο σχεδόν και στα 90 λεπτά, από το 1’ μέχρι το 89΄.

Σε μία φάση όμως στο τέλος, σκόραρε η Ανόρθωση και μας έβαλε δύσκολα και είδαμε όλοι τι εκπλήξεις επιφυλάσσει το κύπελλο. Κρατάμε την πρόκριση, αλλά δεν πετύχαμε κάτι το ιδιαίτερο.

Έχουμε τρία ακόμη παιχνίδια στη διοργάνωση για να φτάσουμε στο στόχο μας. Έτσι το βλέπουμε και αυτό προσδοκούμε να κάνουμε, για να παραστούμε στον 6ο τελικό της τελευταία εννιαετίας.

Από αυτή τη στιγμή όμως σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την ΑΕΛ και καλώ τον κόσμο μας να έρθει σύσσωμος, να κατακλύσει τη Δυτική και να μας σπρώξει στη νίκη.

Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα ανεξαρτήτου πορείας. Θέλουμε να μας βοηθήσει να κερδίσουμε τον αντίπαλο και την κούραση.

Ξεπεράσαμε ακόμη ένα παιχνίδι και πλησιάσαμε κι άλλο στους στόχους μας. Αύριο έχουμε την κλήρωση των ημιτελικών και θα δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας. Είναι τρία παιχνίδια, τρία 90λεπτα.

Ο κόσμος μας από τον Ιανουάριο και μετά, είναι αυτός που θέλουμε να βλέπουμε. Αρκετός παλμός τόσο από τον απλό φίλαθλο, όσο και από τους οργανωμένους, εμείς όμως δεν παρασυρόμαστε από τον γενικό ενθουσιασμό.

Παραμένουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, αφού έχουμε μπροστά μας ακόμη οκτώ παιχνίδια για να ολοκληρώσουμε αυτή τη σεζόν και τότε θα δούμε τι πραγματικά έχουμε πετύχει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top