Αινιγματική δήλωση Αναστασιάδη: «Dum Spiro Spero» - VIDEO

Αινιγματική δήλωση Αναστασιάδη: «Dum Spiro Spero» - VIDEO

Με ένα λατινικό πασίγνωστο απόφθεγμα απάντησε στους δημοσιογράφους ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σχολιάζοντας (ή μη) δηλώσεις του Μουσταφά Ακιντζί.

Εξερχόμενος των εργαστηρίων του Ινστιτούτου Κύπρου, όπου τέλεσε εγκαίνια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του κατοχικού ηγέτη.

«Dum Spiro Spero», απάντησε χωρίς να σταθεί ενώπιον μικροφώνων και καμερών.

Ελληνιστί, «όσο ζω ελπίζω», δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αφήνοντας, μάλλον, στη θεά Τύχη το δείπνο της Δευτέρας (16/4).

Πάντως, στις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης (12/4) είναι προγραμματισμένη η Σύσκεψη Αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο. Εκεί, υποθέτουμε, η «ελπίδα» θα σχηματοποιηθεί σε ένα συλλογικό σχέδιο δράσης απέναντι στις τουρκικές αξιώσεις. Ή όχι;

Υπενθυμίζεται ότι ο Μουσταφά Ακιντζί αξίωσε το βράδυ της Τετάρτης (11/4) διαπραγματεύσεις από το μηδέν, λέγοντας ότι «η παλιά διαδικασία έχει κλείσει».

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE