ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη στον κόσμο μας» – ΒΙΝΤΕΟ

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη στον κόσμο μας» – ΒΙΝΤΕΟ

Μετά το πέρας της αναμέτρησης στο «Κίτιον» ο Πρόεδρος της Φουτσαλικής ΑΕΚ, Θεόδωρος Αντωνίου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του ThemaSports.com.

Για την παρουσία στον τελικό: «Ο σημερινός αγώνας μας αφήνει μια πικρή γεύση. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, όμως η χρονιά στο σύνολο της κρίνεται επιτυχημένη, καταφέραμε για πρώτη φορά να προκριθούμε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος που ήταν μια μεγάλη επιτυχία, παλέψαμε όλα τα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ στα ημιτελικά και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Πετύχαμε μια ιστορική πρόκριση στον τελικό, εδώ μπροστά στον κόσμο μας δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, η Ομόνοια ήταν καλύτερη και δίκαια κέρδισε τον τίτλο».

Για το μέλλον του στην ΑΕΚ και οι στόχοι του: «Ίσως να συνεχίσω και του χρόνου στην ομάδα, έχω εμπιστοσύνη στην υφιστάμενη ομάδα, έχω εμπιστοσύνη στην τεχνική ηγεσία κι αν όλα πάνε καλά ίσως συνεχίσουμε και του χρόνου».

Για τον κόσμο: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ΑΕΚ που ήταν στο πλευρό μας, ήταν πραγματικά συγκινητική η παρουσία τους και να τους ζητήσω συγνώμη που δεν καταφέραμε να τους δώσουμε την μεγάλη χαρά να πανηγυρίσουν ένα κύπελλο εδώ μπροστά τους».

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Τροχαίο στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ξανά στο Δικαστήριο οι 10 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για κράτηση

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top