«Διψούν» για μπύρα οι Κύπριοι – Άλμα στη κατανάλωση

«Διψούν» για μπύρα οι Κύπριοι – Άλμα στη κατανάλωση

Πίνουν περισσότερη μπύρα το 2017 απ’ ότι το 2016 οι Κύπριοι.

Άνοδο της τάξης του 23,8% παρουσίασαν την περίοδο Ιανουαρίου – Μαρτίου του τρέχοντος έτους οι παραδόσεις μπύρας σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2017.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Στατιστική Υπηρεσία, οι παραδόσεις μπύρας το πρώτο τρίμηνο του έτους έφτασαν τα 6,25 εκατομμύρια λίτρα, εκ των οποίων το 97% ή 6,09 εκατ λίτρα ήταν για εγχώρια κατανάλωση και το υπόλοιπο για εξαγωγή.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE