«Διψούν» για μπύρα οι Κύπριοι – Άλμα στη κατανάλωση

«Διψούν» για μπύρα οι Κύπριοι – Άλμα στη κατανάλωση

Πίνουν περισσότερη μπύρα το 2017 απ’ ότι το 2016 οι Κύπριοι.

Άνοδο της τάξης του 23,8% παρουσίασαν την περίοδο Ιανουαρίου – Μαρτίου του τρέχοντος έτους οι παραδόσεις μπύρας σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2017.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Στατιστική Υπηρεσία, οι παραδόσεις μπύρας το πρώτο τρίμηνο του έτους έφτασαν τα 6,25 εκατομμύρια λίτρα, εκ των οποίων το 97% ή 6,09 εκατ λίτρα ήταν για εγχώρια κατανάλωση και το υπόλοιπο για εξαγωγή.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.