ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τα ερείπια του Κέντρου Επιστημονικής Έρευνας της Δαμασκού

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τα ερείπια του Κέντρου Επιστημονικής Έρευνας της Δαμασκού

Στο κτίριο αυτό, όπως υποστηρίζει η Δύση, αποτελούσε ένα από τα κέντρα που πραγματοποιούνταν έρευνες για την ανάπτυξη των χημικών όπλων που πραγματοποιήθηκαν στην Ντούμα.

Το Σαββατο (14/04), λίγες ώρες μετά τις συντονισμένες αεροπορικές επιδρομές, από το Κέντρο Έρευνας έχουν μείνει μόνο τα συντρίμμια, όπως φαίνεται και στις εικόνες του πρακτορείου Reuters.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE