ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτή η Άρσεναλ όλα τα μπορεί – Προηγήθηκε μεν, αλλά μετά ήταν άθλια και έχασε (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή η Άρσεναλ όλα τα μπορεί – Προηγήθηκε μεν, αλλά μετά ήταν άθλια και έχασε (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρότι προηγήθηκε νωρίς με γκολ του Λακαζέτ, η Άρσεναλ ήταν για μία ακόμα φορά άθλια εκτός έδρας και ηττήθηκε δίκαια από την Νιούκαστλ με 2-1.

Για να αντιληφθεί κάποιος πόσο κάκιστη είναι η φετινή πορεία της Άρσεναλ στην Premier League, αρκεί να τονίσουμε ότι έφτασε τις 11 ήττες, ενώ η Σαουθάμπτον που είναι εντός της ζώνης υποβιβασμού έχει μόλις τέσσερις περισσότερες! Αν μάλιστα μετρούσαν μόνο τα εκτός έδρας παιχνίδια, τότε οι «κανονιέρηδες» θα κινδύνευαν με… φούντο!

Ο Αρσέν Βενγκέρ που βλέπει την ομάδα του να μην έχει το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο στο πρωτάθλημα (δεν προλαβαίνει το Champions League, ούτε χάνει ένα εισιτήριο για το Europa) έδωσε ντεμπούτο στον 20χρονο Κρις Γουίλοκ, όμως για μία ακόμα φορά τίποτα δεν πήγε καλά για την ομάδα του.

Ένας όμορφος συνδυασμός Ομπαμεγιάνγκ – Λακαζέτ, που ολοκληρώθηκε με όμορφο τελείωμα του τελευταίου άνοιξε το σκορ για την Άρσεναλ (14’, 0-1), όμως η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ έβγαλε αντίδραση.

Μπορεί να μην έχει την ποιότητα των Λονδρέζων, μπορεί να έχει να κάνει μεταγραφές από πέρυσι, αλλά η Νιούκαστλ είναι ένα γκρουπ πολεμιστών που έσωσε τελικά πολύ εύκολα την κατηγορία.

Ένα όμορφο σουτ πάνω στην κίνηση του Αγιόθε Πέρεθ (29’, 1-1) έφερε το παιχνίδι στα ίσα σε ένα πολύ γεμάτο πρώτο μέρος, με πολύ ένταση και φάσεις εκατέρωθεν.

Ο Βενγκέρ θέλησε να ρίξει μέσα ότι πιο επιθετικό έχει, όμως με το που μπήκε και ο Γουέλμπεκ, οι «καρακάξες» χτύπησαν ξανά. Σε μία πολύ περίεργη φάση που ξεκίνησε από πλάγιο κι έδειξε όλες τις αμυντικές αδυναμίες της Άρσεναλ ο Ρίτσι έκανε το τελικό 2-1 (68’), με την Νιούκαστλ να έχει δοκάρι λίγο αργότερα με τον Κένεντι, σε μία από τις πιο πλήρεις φετινές της εμφανίσεις.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top