«Φαρμάκι» για τον Κουδουνάρη: «Ό,τι έχει ατάλαντο η Κύπρος το εξαγάγει στην Ελλάδα»!

«Φαρμάκι» για τον Κουδουνάρη: «Ό,τι έχει ατάλαντο η Κύπρος το εξαγάγει στην Ελλάδα»!

Ποιος συνάδελφος του Κύπριου σχεδιαστή μόδας μίλησε τόσο σκληρά;

 Ο Νίκος Αποστολόπουλος πήγε καλεσμένος στο Ooh la la! και όπως πάντα μίλησε έξω από τα δόντια για όλους και για όλα. Όταν η Σάσα Σταμάτη ρώτησε τον καταξιωμένο σχεδιαστή αν θα πήγαινε επιτροπή στο My Style Rocks, εκείνος βγήκε από τα ρούχα του!

«Ούτε δεμένος! Πήγαν εκεί διάφοροι που τους μαζέψατε…», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Στη συνέχεια το έκανε πιο συγκεκριμένο: «Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μου αρέσει και είναι φίλη μου. Ο Χάρης Χριστόπουλος κατά λάθος βρίσκεται σε αυτές τις καταστάσεις. Τον Στέλιο Κουδουνάρη δεν τον ξέρω. Ό,τι έχει ατάλαντο η Κύπρος το εξαγάγει στην Ελλάδα»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=i3artGI_dyQ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση, ανέφερε ο ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ στην Κίπρις ποστασί όταν κλήθηκε να σχολιάσει είδηση πως υπάρχουν νέα μέτρα από την ΚΔ στα σημεία διέλευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE