ΠΑΦΟΣ: Άντρας ξεψύχησε ενώ περπατούσε σε πεζοδρόμο

ΠΑΦΟΣ: Άντρας ξεψύχησε ενώ περπατούσε σε πεζοδρόμο

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Τρίτης (17/04) άντρας στην Πάφο. Περπατούσε και υπέστη ανακοπή.

Σύμφωνα με την  Αστυνομία, ο 50χρονος είχε μεταβεί το πρωι της Τρίτης (17/04) για περπάτημα στον πεζόδρομο κοντά από το Μεσαιωνικό Κάστρο.

Ενώ περπατούσε έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε το έδαφος. Στο σημείο έσπευσαν περαστικοί οι οποίοι προσπάθησαν να τον επαναφέρουν προσφέροντας του τις πρώτες βοήθειες, δυστυχώς όμως ήταν ήδη αργά.

Ο άτυχος άντρας φέρεται να υπέστη ανακοπή καρδίας.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που μετάφερε τον άτυχο 50χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του θα διαφανούν από την νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν στο σημείο για εξετάσεις.

    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE