32 καταγγελίες και 90 ελέγχοι στην Πάφο και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο

32 καταγγελίες και 90 ελέγχοι στην Πάφο και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο

Μέλη της ομάδας “Z” της Τροχαίας Πάφου σε συνεργασία με  μέλη των περιπολιών της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου  προχώρησαν σε εκστρατεία στην Πάφο και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο με στόχο την πάταξη των παρανομιών από την χρήση μηχανοκίνητων οχημάτων και πρόληψη του εγκλήματος.



Στο πλαίσιο της εκστρατείας που έγινε μεταξύ των ωρών 07:00 το πρωί μέχρι 14:00 το μεσημέρι διενεργήθηκαν 90 έλεγχοι και προέκυψαν 32 καταγγελίες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι καταγγελίες μεταξύ άλλων αφορούν οδήγηση  χωρίς ζώνη ασφαλείας, παραποιημένες πινακίδες εγγραφής, φθαρμένα ελαστικά , οδήγηση χωρίς MOT, και χωρίς ασφάλεια, ακινητοποιημένα οχήματα και άλλες τροχαίες παραβάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο Χριστοδουλίδης: Στο τραπέζι τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο Χριστοδουλίδης: Στο τραπέζι τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου για την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE