ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τουλάχιστον δεν κρύφτηκε ο Πετεβίνος – ΔΗΛΩΣΗ

Τουλάχιστον δεν κρύφτηκε ο Πετεβίνος – ΔΗΛΩΣΗ

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά:

«Με βάση την ποδοσφαιρική εικόνα, πρέπει να πούμε ότι μέχρι το 85ο λεπτό, το σκορ μας κολακεύει με βάση τις τελικές προσπάθειες.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε από στατική φάση και ξέρουμε ότι είναι κομβικό σημείο το πρώτο γκολ, για το πως θα αντιδράσουν οι δύο ομάδες.

Αργήσαμε πάρα πολύ να κάνουμε τελική προσπάθεια, μπορεί αμυντικά να είχαμε μία καλή υπόσταση στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν ήμασταν καλοί, δεν είχαμε ισορροπία και αυτό μας στοίχισε.

Θα μπορούσε το σκορ να ήταν μεγαλύτερο του 2-0, αλλά όπως είπε και ο κύριος Ιδιάκεθ, το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο και θα μπορούσαμε στο τέλος να πάρουμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα που να μας αυξήσει τις πιθανότητες μας για πρόκριση.

Η πραγματικότητα όμως είναι ότι με το 2-0, η ΑΕΚ έχει αυξήσει πάρα πολύ τις δικές της πιθανότητες για να περάσει στον τελικό.

Αυτό όμως δεν σημαίνει και πολλά πράγματα, αφού στο δικό μας γήπεδο θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Υπάρχουν σίγουρα πάρα πολλά πράγματα να ειπωθούν και τα έχουμε πει πάρα πολλές φορές.

Θέλουμε πάντα να πετυχαίνουμε το ιδανικό, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολα τα πράγματα, όταν επιλέγεις να κάνεις πολλές αλλαγές στο θέμα της συνοχής και πολλές φορές μπορεί να το πληρώσεις.

Παρόλο που και άλλες φορές κάναμε πολλές αλλαγές και είχαμε καλό πρόσωπο, και άλλες κακό, σήμερα δεν μας βγήκε.

Πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα, γιατί σε τρεις ημέρες θα έρθουμε στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ σε μία διαφορετική διάσταση, στο παιχνίδι πρωταθλήματος που είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε και εντελώς διαφορετικοί.

Πρέπει να έρθουμε εδώ για να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στο γήπεδο αυτό, αν θέλουμε να διατηρήσουμε ακέραιες τις πιθανότητες μας για το πρωτάθλημα.

Στο Κύπελλο υπάρχει δεύτερη ευκαιρία, στο πρωτάθλημα όμως όχι και θα είμαστε εντελώς διαφορετικοί την ερχόμενη Κυριακή».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top