ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Αστυνομικοί μετέφεραν στο νοσοκομείο έγκυο

ΚΥΠΡΟΣ: Αστυνομικοί μετέφεραν στο νοσοκομείο έγκυο

Οδική βοήθεια σε 16 περιπτώσεις έδωσαν τα μέλη της Αστυνομίας στα πλαίσια της εκστρατείας που πραγματοποιείται. Μάλιστα σε μια περίπτωση μετέφεραν και έγκυο γυναίκα στο νοσοκομείο.

Συμφώνα με την ανακίνηση του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, μέλη της δύναμης (Τμήμα Τροχαίας Αρχηγείου), στο πλαίσιο των προσπαθειών για πρόληψη και καταστολή των τροχαίων οδικών συγκρούσεων, καθώς επίσης και της αύξησης αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, διεξήγαγαν την Τετάρτη (18/04) εκστρατεία τόσο στη Λευκωσία, όσο σε αυτοκινητόδρομους και το δευτερεύον οδικό δίκτυο.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, στην οποία συμμετείχαν μέλη του ΟΠΟΔ, ΕΟΜΟ, Κλιμακίου ΟΠΟΔ Αυδήμου, καθώς επίσης και γραφειακού προσωπικού, έγιναν 510 καταγγελίες για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, 256 χωρίς άδεια κυκλοφορίας, 360 για παράβαση σήματος τροχαίας, καθώς επίσης και 280 άλλες καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Επίσης, κατά τους ελέγχους εντοπίστηκε ένας οδηγός, ο οποίος οδηγούσε με ταχύτητα 183 χιλιόμετρα αντί 100 και του έγινε έλεγχος αλκοόλης με τελική ένδειξη 73μg αντί 22μg. Δεύτερος οδηγός εντοπίστηκε να οδηγά με ταχύτητα 170 χιλιόμετρα αντί 100.

Τα μέλη της Αστυνομίας παρείχαν οδικές βοήθειες σε 16 περιπτώσεις, ενώ μετέφεραν έγκυο γυναίκα με ασφάλεια στο Νοσοκομείο.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top