ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εξέλιξη με Ντουγκλάο για να δοθεί… τέλος!

Εξέλιξη με Ντουγκλάο για να δοθεί… τέλος!

Εξελίξεις φαίνεται πως προκύπτουν στο θέμα ανανεώσεων συμβολαίων των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης…

Η «Κυρία» από την στιγμή που σε μεγάλο βαθμό έχει εξασφαλίσει την έξοδο της στην Ευρώπη είναι λογικό να σκέφτεται έντονα την επόμενη μέρα αλλά και τα θέματα προγραμματισμού έτσι ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη και σωστά στελεχωμένη στις πρώτες Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Σύμφωνα με τα νεότερα από τον Βαρωσιώτικο σύλλογο το θέμα Ντουγκλάο και Ανόρθωσης οδεύει προς αίσια κατάληξη.

Ο Βραζιλιάνος υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός της «Κυρίας» ενημερώθηκε από την Διοίκηση του συλλόγου να περάσει από τα γραφεία του συλλόγου την Παρασκευή(20/4) το πρωί έτσι ώστε να βάλει την υπογραφή του στα νέα συμβόλαια που θα του προτείνει η ομάδα του.

Πάντως δεν αναμένεται να υπάρχει κάποια διαφοροποίηση στο νέο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου και θα ισχύσουν όλα αυτά που προνοούσαν οι όροι στο αρχικό συμβόλαιο του Ντουγκλάο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλευρά της «Κυρίας» θα εξασκήσει το δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο με αυξημένες απολαβές.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top