ΜΠΡΑΒΟ! Το Fair Play της χρονιάς ο ΑΠΟΕΛ – Άφησε την Ομόνοια να σκοράρει – PICS

ΜΠΡΑΒΟ! Το Fair Play της χρονιάς ο ΑΠΟΕΛ – Άφησε την Ομόνοια να σκοράρει – PICS

Μια φάση που σπάνια συμβαίνει!

Στον πρώτο τελικό του φούτσαλ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια στο Λευκόθεο γίναμε μάρτυρες ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

Όλα ξεκίνησαν 5 λεπτά πριν την έναρξη του Α’ Ημιχρόνου, όταν ο ΑΠΟΕΛ σκόραρε το 5-2. Οι παίκτες της Ομόνοιας διαμαρτυρήθηκαν έντονα καθώς υπήρχε συμπαίκτης τους στο έδαφος πριν μπει το γκολ.

Αρχικά πήγε να δημιουργηθεί μια ένταση όμως οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ πήραν την πρωτοβουλία και άφησαν τον Μανώλη της Ομόνοιας να σκοράρει. 

Ο αρχηγός της Ομόνοιας δέχθηκε την κίνηση τους και αφού μείωσε σε 5-3 κατευθύνθηκε στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και υποκλίθηκε, σε μια σκηνή που σπάνια (ίσως και ποτέ) βλέπουμε στα κυπριακή γήπεδα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 2ο ημίχρονο δύο παίκτες της Ομόνοιας βρέθηκαν τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα, όμως ο Μανώλη σταμάτησε καθώς υπήρχε παίκτης του ΑΠΟΕΛ στο έδαφος.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία μεταφέρεται τετράχρονο αγοράκι που εντοπίστηκε από λουόμενη να βρίσκεται στο βυθό της πισίνας, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE