ΚΟΣΜΟΣ

Έβγαλαν μεθυσμένο πιλότο με χειροπέδες από αεροπλάνο

Έβγαλαν μεθυσμένο πιλότο με χειροπέδες από αεροπλάνο

Τον μπελά του για τα καλά βρήκε ένας πιλότος της British Airways, όταν ήταν έτοιμος να πιλοτάρει πτήση με 300 επιβάτες, μεθυσμένος.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής Mirror (20/4), το περιστατικό σημειώθηκε στις 18 Ιανουαρίου, σε ένα Boeing 777, στο αεροδρόμιο Gatwick στο Sussex της Αγγλίας, όταν ο 49χρονος πιλότος, ο οποίος δεν εργάζεται πλέον για την British Airways, συνελήφθη μπροστά στους άφωνους επιβάτες , πριν την πτήση για Μαυρίκιο.

Τον πιλότο εντόπισαν ανήσυχοι επιστάτες που ενημέρωσαν τις αρμόδιες Αρχές, ενώ σε έλεγχο αλκοόλης, η ένδειξη ήταν 86mg αλκοόλης ανά 100ml στο αίμα του, αντί 20 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Πάντως, επιβάτης της συγκεκριμένης πτήσης που μίλησε στην Daily Mail, είπε ότι είδαν αστυνομικούς να ορμούν μέσα στο αεροπλάνο και να μπαίνουν κατευθείαν μέσα στο πιλοτήριο.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την μαρτυρία του επιβάτη, αστυνομικός συνέλαβε και απομάκρινε τον πιλότο, ενώ αριθμός επιβατών παρακολουθούσαν με το στόμα ανοικτό και σκέφτονταν με τρόμο τι θα μπορούσε να γίνει.

Έτσι, σύμφωνα με την Mirror, αφού ο πιλότος οδηγήθηκε με χειροπέδες έξω από το αεροσκάφος, η πτήση καθυστέρησε περισσότερο από δύο ώρες.

Όσον αφορά το μέλλον του πιλότου, αυτός θα παρουσιαστεί στις 6 Ιουνίου σε δικαστήριο του Sussex, ενώ ταυτόχρονα η British Airways δια εκπροσώπου της δήλωσε ότι αντιμετωπίζουν το θέμα ως εξαιρετικά σοβαρό και θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με τις Αρχές.

Επιμέλεια Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top