Βαρύ πένθος για πρωταγωνιστή της κυπριακής TV - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βαρύ πένθος για πρωταγωνιστή της κυπριακής TV - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δύσκολες στιγμές ζει ο Αποστόλης Τότσικας.

Ο πατέρας του, πρώην πρωταγωνιστή της κυπριακής TV Αποστόλη Τότσικα, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 χρονών.

Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και αν και έδινε μάχη τελικά δεν τα κατάφερε σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του.

Ο Γιάννης Τότσικας γεννήθηκε στη Νίκαια το 1936 και έγινε γνωστός για τη συμμετοχή του στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Νίκαιας είχε πραγματοποιήσει βραδιά αφιερωμένη στον ηθοποιό το Σάββατο 14 Απριλίου αλλά λόγων προβλημάτων υγείας δεν είχε πάει ενώ το «παρών» έδωσαν τα παιδιά του, Αποστόλης, Θανάσης και Κατερίνα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE