Η Σταματίνα ούτε πως γέννησε - 'Φιγουρίνι' τρεις μέρες μετά τον τοκετό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Σταματίνα ούτε πως γέννησε - 'Φιγουρίνι' τρεις μέρες μετά τον τοκετό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ποζάρει με τις σατέν της πιτζάμες η Σταματίνα Τσιμτσιλή κι εμείς ψάχνουμε να βρούμε τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης...

Την Παρασκευή, 27 Απριλίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός υποδέχθηκαν στη ζωή το αγοράκι τους, το τρίτο τους μωράκι, τον Ιωάννη Εφραίμ.

Οι συνεργάτες της εκπομπής της στον Alpha, αλλά και οι φίλες της παρουσιάστριας την επισκέφθηκαν στην κλινική και πόζαρε μαζί τους στον φωτογραφικό φακό.

Η Τσιμτσιλή με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της ποζάρει με τις λευκές σατέν της πιτζάμες, απολαμβάνοντας την παρέα των συναδέλφων της.

Εκείνο που δεν μπορούμε να παραβλέπουμε είναι το πόσο φρέσκα είναι η Σταματίνα, αλλά και πόσο κομψή δείχνει τρεις μόλις μέρες μετά τον ερχομό του τρίτου της παιδιού. 

Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα που αναρτήθηκαν στα social media: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE