Ο λατρεμένος Κύπριος δεν είναι πια με την αγαπημένη του

Ο λατρεμένος Κύπριος δεν είναι πια με την αγαπημένη του

Η σχέση τους μετρά τρία χρόνια και είχε περάσει από διάφορα στάδια. Τώρα πια φαίνεται ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. 

Το ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου τρία χρόνια. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο τους είχαν χωρίσει κι άλλη φορά, αλλά το είχαν διαψεύσει τόσο σε συνεντεύξεις τους όσο και με κοινές τους εμφανίσεις.

Όταν θέλησαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτά τους, όλοι έλεγαν πως θ’ ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού ο Γιάννης Σπαλιάρας κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Survivor κατάλαβε πως η Ζωή Τζάνη ήταν η γυναίκα της ζωής του. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι κοινές συνεντεύξεις και φωτογραφήσεις που είχαν κάνει.

Όμως, σύμφωνα με το gossiptv, εδώ και λίγες μέρες, ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Ζωή Τζάνη δεν είναι μαζί. Συγκεκριμένα, την απόφαση για να χωρίσουν φαίνεται ότι την πήρε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Όσο για τους λόγους που τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση; Σύμφωνα με όσους γνωρίζουν την κατάσταση, δεν ήταν ένας, αλλά πολλοί.

Αν πρόκειται για οριστικό ή προσωρινό χωρισμό, ο χρόνος θα δείξει!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Στη συζήτηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την Παρασκευή για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο καταγράφηκε «σαφής αναγνώριση» της δουλειάς που επιτέλεσε η Κυπριακή Προεδρία σε έναν από τους πιο δύσκολους και πολιτικά απαιτητικούς φακέλους της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE