ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτό κάνει ο Απόλλωνας συνήθως…

Αυτό κάνει ο Απόλλωνας συνήθως…

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο που βρίσκεται στον πάγκο του Απόλλωνα ο Σωφρόνης Αυγουστή, η Λεμεσιανή ομάδα βγάζει αντίδραση μετά από γερά «χαστούκια» και «ξεσπά» στον… άτυχο αντίπαλο που θα βρεθεί στο διάβα της.

Το ίδιο περιμένει και τώρα ο κόσμος των «γαλάζιων», όχι τόσο στα εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος κόντρα σε ΑΕΚ (Τσίρειο) και Ομόνοια (ΓΣΠ), αλλά κυρίως στον τελικό του κυπέλλου της 16ης Μαΐου απέναντι στην ΑΕΚ όπου κρίνεται ένας τίτλος και στο Κολόσσι θέλουν πλέον με… «λύσσα» το τρίτο συνεχόμενο!

Βέβαια, μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες κατάκτησης του τίτλου, όμως επειδή το κυπριακό πρωτάθλημα δεν είναι… Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, στον Απόλλωνα παραμένουν ρεαλιστές και ξέρουν ότι πλέον οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.

Όμως, είναι αυτονόητο ότι θα τα δώσουν όλα για να κάνουν το 2 στα 2 και αν κάνει γκέλα ο ΑΠΟΕΛ, θα είναι φυσικά καλοδεχούμενη…

Πάντως, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕΚ, ο Σωφρόνης Αυγουστή δίνει έμφαση και στη ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας του, αφού είναι φυσιολογικό να υπάρχει απογοήτευση και πίκρα στους παίκτες, που ενώ έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος, είδαν τα όνειρα τους για τον τίτλο να «γκρεμίζονται» σε μια «ζαριά», σε ενα ματς στο οποίο δεν βρεθηκαν σε καλή βραδιά.

Δεν αποκλείεται, αν ο ΑΠΟΕΛ περάσει νικηφόρα το ερχόμενο Σάββατο (05/05) από το Τσίρειο κόντρα στην ΑΕΛ, ο Κύπριος τεχνικός να κάνει και κάποιες δοκιμές στο Κυριακάτικο (06/05) ματς με την ΑΕΚ ενόψει του μεταξύ τους ραντεβού για τον τελικό, στοχεύοντας φυσικά το τρίποντο όπως σε κάθε παιχνίδι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



Μολότοφ, κροτίδες, επιθέσεις και... συλλήψεις - Παρατράγουδα σε διάφορες πόλεις τη νύχτα της Ανάστασης

Μολότοφ, κροτίδες, επιθέσεις και... συλλήψεις - Παρατράγουδα σε διάφορες πόλεις τη νύχτα της Ανάστασης

Τα μέλη της Αστυνομίας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν διάφορα περιστατικά παγκύπρια κατά το τελευταίο τριήμερο της Μεγάλης Εβδομάδας που αφορούσαν οχληρία, ρίψη κροτίδων, άναμμα λαμπρατζιών και άλλα αδικήματα που σχετίζονταν με τη νεανική παραβατικότητα. Επίσης, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανταποκρίθηκαν σε αρκετές κλήσεις που αφορούσαν πυρκαγιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top