ΕΛΛΑΔΑ

Νέες επιθέσεις Τούρκων χάκερ σε ελληνικές ιστοσελίδες

Νέες επιθέσεις Τούρκων χάκερ σε ελληνικές ιστοσελίδες

Νέες επιθέσεις Τούρκων χάκερ σε ελληνικές ιστοσελίδες σημειώθηκαν το πρωί της Τετάρτης. Συγκεκριμένα οι χάκερ "χτύπησαν" τη σελίδα της Ομοσπονδίας Χάντμπολ αλλά και της εφημερίδας Ρεθυμνιώτικα Νέα, προβάλλοντας το ίδιο μήνυμα με αυτό που ανέβασαν το βράδυ της Δευτέρας 30/4 όταν "επιτέθηκαν" κατά της σελίδας του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου.

Το μήνυμα αναφέρεται – μεταξύ άλλων – στους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που βρίσκονται στην Ελλάδα και δεν έχουν εκδοθεί στην Τουρκία, στην οποία κατηγορούνται ως πραξικοπηματίες, απειλώντας ευθέως την Ελλάδα και καλώντας την «να μην ξεχνάει το παρελθόν της» και «να μην υποθάλπει τρομοκράτες».

«Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα, ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε», αναφέρουν σε απειλητικό ύφος οι Τούρκοι χάκερ, οι οποίοι κοινοποιούν το μήνυμά τους υπό τους ήχους τουρκικών στρατιωτικών εμβατηρίων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top