Σεισμός ταρακούνησε τα Δωδεκάνησα

Σεισμός ταρακούνησε τα Δωδεκάνησα

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ 65 χιλιόμετρα νότια-νοτιοανατολικά της Ρόδου κατέγραψαν στις 00:16 οι σεισμογράφοι του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου, γνωστοποίησε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ο σεισμός, τον οποίο το Ινστιτούτο χαρακτήρισε «ασθενή», έγινε σε απόσταση 476 χιλιομέτρων ανατολικά-νοτιοανατολικά της Αθήνας, κατά την ίδια πηγή.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές μέχρι στιγμής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE