ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεύτερη σύλληψη για την κλοπή κυνηγετικών όπλων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεύτερη σύλληψη για την κλοπή κυνηγετικών όπλων

Στη σύλληψη 25χρονου προχώρησε η Αστυνομία την Πέμπτη (3/5), τη δεύτερη σε σχέση με υπόθεση κλοπής τεσσάρων κυνηγετικών όπλων, από οικία στην Λεμεσό στις 17/4.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά τη σύλληψη 16χρονου για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής πυροβόλων όπλων την 1η Μαΐου, οι Αρχές προχώρησαν γύρω στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης (3/5) στη σύλληψη και δεύτερου υπόπτου, ηλικίας 25 ετών.

Ο 25χρονος αναμένεται να προσαχθεί την Παρασκευή (4/5) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων συνεχίζει την διερεύνηση της υπόθεσης.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE