ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βιεϊρίνια γιατί είσαι… «ψεύτης»; – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βιεϊρίνια γιατί είσαι… «ψεύτης»; – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια είπε… ψέματα πριν λίγο καιρό πως δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του και από τη θέση του τερματοφύλακα. Υπάρχουν και πιεστήρια!

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια λέει… ψέματα, και μάλιστα εις γνώσιν του. Ο αρχηγός του “Δικεφάλου του Βορρά”, πριν από σχεδόν τρεις μήνες, όταν ρωτήθηκε για τη θέση στην οποία αγωνίζεται, είχε δηλώσει:

“Ειμαι έτοιμος να παίζω, όπου χρειάζεται η ομάδα, να έχει λύσεις ο προπονητής. Μπορώ να παίξω παντού. Εκτός από τερματοφύλακας. Για τερματοφύλακας δεν κάνω, είμαι 1.75”.

Στην τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά, και συγκεκριμένα στο φινάλε αυτής, ο Βιεϊρίνια έδειξε τις ικανότητές του φορώντας γάντια, καταρρίπτοντας τους δικούς τους ισχυρισμούς ότι… δήθεν δεν κάνει για τερματοφύλακας.

Για… ενθύμιο, φωτογραφήθηκε και με το τιμ των τερματοφυλάκων, εκεί που για να λέμε την αλήθεια, φάνηκε ξεκάθαρα πως για τερματοφύλακας… έχει δίκιο, είναι κοντός.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top