ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Διέρρηξε διαμέρισμα και χτύπησε αστυνομικό - Τριήμερη κράτηση

ΠΑΦΟΣ: Διέρρηξε διαμέρισμα και χτύπησε αστυνομικό - Τριήμερη κράτηση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη την Κυριακή (6/5) 39χρονος αλλοδαπός, που συνελήφθη για υπόθεση διάρρηξης κλοπής και αντίστασης κατά της νόμιμης σύλληψης.

Το Δικαστήριο διέταξε την τριήμερη προσωποκράτηση του προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, γύρω στις 11 το βράδυ του Σαββάτου (5/5), λήφθηκε πληροφορία στο Κέντρο Ελέγχου Μηνυμάτων Πάφου, ότι άγνωστο πρόσωπο διέρρηξε διαμέρισμα που βρίσκεται σε πολυκατοικία στη Χλώρακα.

Το εν λόγω πρόσωπο έγινε αντιληπτό από ενοίκους, οι οποίοι και ειδοποίησαν την Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου επιλήφθηκαν των εξετάσεων.

Από τις εξετάσεις που έγιναν, τα μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν σε παρακείμενο χωράφι, άγνωστο άντρα, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία τους, κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους.

Ο άγνωστος φέρεται να επιτέθηκε (με ξύλο) και να κτύπησε μέλος της Αστυνομίας, για να συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα της επίθεσης εναντίον Αστυνομικού και αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψή του.

 Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 39χρονο, στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα τσαντάκι, καθώς επίσης και μια γυναικεία τσάντα, που περιείχαν διάφορα αντικείμενα.

Από περαιτέρω εξετάσεις, που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι ο 39χρονος προηγουμένως είχε διαρρήξει διαμέρισμα στην περιοχή.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top