ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς τεχνικά μέσα οι ναυαγοσώστες - Κινδυνεύουν λουόμενοι

Χωρίς τεχνικά μέσα οι ναυαγοσώστες - Κινδυνεύουν λουόμενοι

Μια παράμετρος της είδησης ότι κινδύνεψε λουόμενη στην Πάφο εκπλήσσει.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ηρόδοτος Χριστοδούλου του Ναυαγοσωστικού Ομίλου Κινήρα στην δημοσιογράφο του Κυπριακού Πρακτορείο Ειδήσεων Κικής Περικλέους ακόμη δεν έχουν δοθεί οι απινιδωτές στους ναυαγοσώστες της Πάφου.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Χριστοδούλου «ευτυχώς που η διάσωση της γυναίκας έγινε μόνο με ένα διασωστικό σωσίβιο και δεν χρειάστηκε περαιτέρω πρώτες βοήθειες».

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό όπου κινδύνεψε λουόμενη στην Πάφο στη θαλάσσια περιοχή του Φάρου σημειώθηκε στις 10:40.

Τις φωνές της γυναίκας, ηλικίας περίπου 40 ετών, άκουσε ναυαγοσώστης που περιπολούσε στην περιοχή, ο οποίος ενημέρωσε και τον δεύτερο ναυαγοσώστη.

Αν και στη γυναίκα συστήθηκε η μεταφορά της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου για περαιτέρω βοήθεια, αυτή αρνήθηκε, λέγοντας πως αισθάνεται καλά και μεταφέρθηκε στο ξενοδοχειακό κατάλυμα για ξεκούραση.

Πληροφορίες από το ΚΥΠΕ

*H κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top