LIFESTYLE

Power Of Love: Οι δύο παίκτες που επιστρέφουν μετά την αποχώρηση Δώρου και Αθηνάς

Power Of Love: Οι δύο παίκτες που επιστρέφουν μετά την αποχώρηση Δώρου και Αθηνάς

Εξελίξεις στο σπίτι του Power Of Love πυροδότησε η αποχώρηση του Δώρου Παναγίδη και της Αθηνάς Χρυσαντίδου με την Μαρία Μπακοδήμου να ανακοινώνει την επιστροφή των δύο παικτών.

 

Σύμφωνα με όσα είπε η παρουσιάστρια, το ζευγάρι έχει διορία μίας εβδομάδας για να επιστρέψει και, αν αυτό συμβεί, οι συμπαίκτες τους θα ψηφίσουν αν δέχονται ή όχι την επιστροφή τους. Παράλληλα, δύο παλιοί παίκτες θα μπουν ξανά στο σπίτι.

Τα γυρίσματα του Power Of Love είναι μία εβδομάδα μπροστά, οπότε, ο Δώρος και η Αθηνά θα πρέπει να επιστρέψουν στην Κωνσταντινούπολη εντός της ημέρας. Όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το People, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Στο μεταξύ, από το τρέιλερ για το αυριανό επεισόδιο αποκαλύφθηκε ποιοι είναι οι δύο που επιστρέφουν: ο λόγος για τον Αλέξανδρο Νατσάκο, που αποχώρησε την περασμένη Παρασκευή και την Εύα Καλτσή.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top