ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχει έτοιμο τον αντι-Γκριεζμάν η Ατλέτικο Μαδρίτης! Αρχική συμφωνία με ηχηρό όνομα…

Έχει έτοιμο τον αντι-Γκριεζμάν η Ατλέτικο Μαδρίτης! Αρχική συμφωνία με ηχηρό όνομα…

Αν και η Ατλέτικο Μαδρίτης επιθυμεί διακαώς την παραμονή του Αντουάν Γκριεζμάν, φαίνεται να έχει συμφωνήσει ήδη με τον αντικαταστάτη του.

Μιας και τα πράγματα μοιάζουν σκούρα στους διοικούντες της Ατλέτικο Μαδρίτης, όσον αφορά την παραμονή του Αντουάν Γκριεζμάν στην ομάδα, φαίνεται να έχουν συνάψει μια αρχική συμφωνία με τον Έντισον Καβάνι για τον αντικαταστήσει.

Ο Γάλλος επιθετικός, όπως όλα δείχνουν εδώ και καιρό, θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, όσο και να πάλεψαν οι «ροχιμπλάνκος» να τον κρατήσουν στο «Wanda Metropolitano». Για να το καταφέρουν αυτό, του προσέφεραν ήδη μια αύξηση στο μισθό του της τάξης των 20 εκατ.ευρώ.

Οι άνθρωποι της Ατλέτικο δουλεύουν εδώ και καιρό την περίπτωση του Έντισον Καβάνι, ο οποίος παίρνει αρκετά χρήματα στην Παρί, περίπου 12 εκατ. ευρώ καθαρά. Επειδή λέγεται πως και ο ίδιος είναι αποφασισμένος να φύγει από το Παρίσι, ειδικά λόγω Νέιμαρ, είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει σε ορισμένες απαιτήσεις για να διευκολύνει την μετακίνηση.

Παρά τα 31 του χρόνια του Ουρουγουανού, ο Τσόλο Σιμεόνε τον πιστεύει πολύ για παρτενέρ του Ντιέγκο Κόστα στην επίθεση. Άλλωστε εκτός από τον Γκριεζμάν, ήδη έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του ο Φερνάντο Τόρες.

Αν τελικά ο Καβάνι καταλήξει στην ομάδα της Μαδρίτης, θα βρεθεί με τους συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα της Ουρουγουάης, Ντιέγκο Γοδίν και Χοσέ Μαρία Χιμένες.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top