«Ροζ σκάνδαλο» με βοηθό προπονητή

«Ροζ σκάνδαλο» με βοηθό προπονητή

Σκάνδαλο στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, καθώς ένας εκ των συνεργατών του Τομ Θιμποντό παραιτήθηκε, λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης.

Aναστάτωση έχει προκαλέσει στο εσωτερικό των Μινεσότα Τίμπεργουλβς μια κίνηση του βοηθού του Τομ Θίμποντο, Ρικ Μπράνσον. Όπως έγινε γνωστό από Μέσα των ΗΠΑ, ο έμπειρος βοηθός προπονητή των «λύκων» παρενόχλησε σεξουαλικά αρκετές γυναίκες, μία εξ αυτών μάλιστα ήταν και δημοσιογράφος.

Το θέμα πήρε διαστάσεις, με τον έμπειρο προπονητή να υποβάλλει την παραίτησή του από τη θέση του βοηθού προπονητή των «λύκων». Μάλιστα, ο Μπράνσον είχε και στο παρελθόν προβλήματα με τον Νόμο, καθώς το 2014 συνελήφθη, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE