«Ροζ σκάνδαλο» με βοηθό προπονητή

«Ροζ σκάνδαλο» με βοηθό προπονητή

Σκάνδαλο στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, καθώς ένας εκ των συνεργατών του Τομ Θιμποντό παραιτήθηκε, λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης.

Aναστάτωση έχει προκαλέσει στο εσωτερικό των Μινεσότα Τίμπεργουλβς μια κίνηση του βοηθού του Τομ Θίμποντο, Ρικ Μπράνσον. Όπως έγινε γνωστό από Μέσα των ΗΠΑ, ο έμπειρος βοηθός προπονητή των «λύκων» παρενόχλησε σεξουαλικά αρκετές γυναίκες, μία εξ αυτών μάλιστα ήταν και δημοσιογράφος.

Το θέμα πήρε διαστάσεις, με τον έμπειρο προπονητή να υποβάλλει την παραίτησή του από τη θέση του βοηθού προπονητή των «λύκων». Μάλιστα, ο Μπράνσον είχε και στο παρελθόν προβλήματα με τον Νόμο, καθώς το 2014 συνελήφθη, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE