LIFESTYLE

EUROVISION: Επικό τρολαρισμα για νίκη της Φουρέιρα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

EUROVISION: Επικό τρολαρισμα για νίκη της Φουρέιρα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, λέει μια παροιμία.

Μετά την εμφάνιση της Κύπρου στον ημιτελικό της Eurovision, αλλά και την θέση του φαβορί που της δίνουν οι διάφορες εταιρίες στοιχημάτων, φαίνεται να είναι ορατό το ενδεχόμενο το νησί μας να κληθεί να διοργανώσει την Eurovision το 2019.

‘Παλιά μου τέχνη κόσκινο’ το τρολλάρισμα για τους κύπριους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που δεν έχασαν την ευκαιρία, αφού εμφάνιση της εκρηκτικής Ελένης Φουρέιρα που ξεσήκωσε με το τραγούδι της “Fuego”, αποτέλεσε έναυσμα για βροχή δημοσιεύσεων.

Στην ομάδα του Facebook ‘ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ’ είδαμε χιουμοριστική δημοσίευση, σε ύφος αγγελίας να ψάχνει “Ωραίους χώρους για διεξαγωγή πανευρωπαϊκού διαφωτισμού τραγουδιού”.

Άλλος χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτυώσεις, σε δημοσίευση του σε ομάδα, πήγε ένα βήμα πιο μπροστά, με φωτογραφία- τρολ να δείχνει τον γνωστό παραδοσιακό τραγουδιστή Μιχάλη Τερλικκά να ανοίγει την Eurovision 2019, στην Κύπρο.

Ο ίδιος χρήστης, βρήκε και την παρουσιάστρια του 64ου διαγωνισμού της Eurovision, που δεν είναι άλλη από την Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Κάποιος πιο ‘τολμηρός’ προβλέπει πως θα είναι η εικόνα από τους θεατές που θα βρίσκονται στην κυπριακή Eurovision του 2019, κάτι που σύμφωνα με το συγκεκριμένο τρολ, θα είναι κάτι μεταξύ πανηγυριού του κατακλυσμού και γάμου.

Μια άλλη εικόνα που κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι αυτή που θέτει κάποιους χώρους ως υποψήφιους για τη διοργάνωση του ευρωπαϊκού διαγωνισμού.

Όπως και να έχει πάντως, πέραν από το απίστευτο τρολαρισμα, ευχόμαστε στην Ελένη Φουρέιρα καλή επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου (12/5) και τα υπόλοιπα θα διευθετηθούν.

Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top