ΚΟΣΜΟΣ

Έχασε 35.000 ευρώ γιατί δεν άκουσε τον άντρα της- «Μη γυρίσεις σπίτι σήμερα»

Έχασε 35.000 ευρώ γιατί δεν άκουσε τον άντρα της- «Μη γυρίσεις σπίτι σήμερα»

Σε περιπέτειες θα μπει μάλλον ένας γάμος μετά την απώλεια μιας μικρής περιουσίας, καθώς η κυρία αρνήθηκε να ακούσει το άλλο της μισό.

Αυτό συνέβη στη βρετανική εκδοχή του γνωστού τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», όταν η Lynn Buckingham κόλλησε σε μια ερώτηση για 64.000 λίρες (73.000 ευρώ) και πήρε τηλέφωνο τον άντρα της, στο πλαίσιο της βοήθειας.

Η ερώτηση ήταν «το 2016, ποιον διαδέχτηκε ο Μπόρις Τζόνσον ως υπουργός Εξωτερικών;» και οι πιθανές απαντήσεις: Liam Fox, Philip Hammond, Kenneth Clarke και William Hague.

Η διαγωνιζόμενη ρώτησε τον άντρα της Ian, ο οποίος ήξερε την απάντηση (Philip Hammond), δεν φάνηκε πάντως να την πείθει, μιας και δεν το πούλησε πολύ καλά: «Νομίζω πως είναι ο Philip Hammond, αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος». Εκείνη δεν τον άκουσε, διάλεξε τον William Hague (που ήταν υπουργός Εξωτερικών μέχρι το 2014) και τα έχασε όλα.

Ακόμα και ο παρουσιαστής Τζέρεμι Κλάρκσον της είπε με νόημα: «μη γυρίσεις σπίτι σήμερα»!

Aπό Newsbeast.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top