LIFESTYLE

Απειλεί την παραγωγή του 'Power of Love' ο Δώρος - 'Να βγάλω κάποια άπλυτα στην φόρα' - VIDEO

Απειλεί την παραγωγή του 'Power of Love' ο Δώρος - 'Να βγάλω κάποια άπλυτα στην φόρα' - VIDEO

Σπάει την σιωπή του ο Δώρος Παναγίδης και δεν κρύβει τις προθέσεις του και ότι σκέφτεται να βγάλει τα άπλυτα της παραγωγής του 'Power of Love' στην φόρα. 

"Επιτέλους αποφάσισα να κάνω live" είπε ο Δώρος Παναγίδης στο live που έκανε την Πέμπτη, 10/5 από την Κύπρο.

 Ο Δώρος δεν έκρυψε το που βρίσκεται, μιας και μετά από τόσες μέρες αποφάσισε να σταματήσει το κρυφτό. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον λόγο που έφυγε από την Κωνσταντινούπολη λέγοντας: 'Εγώ είμαι Κύπρο... δεν είμαι στο σπίτι του ''Power of Love''. Όλα καλά.... είχα ένα θέμα οικογενειακό. Ευτυχώς είναι όλοι μια χαρά τώρα...".

Όσον αφορά στην Αθηνά, μέσα από το live του στο instagram δεν έκρυψε την χαρά του για την άφιξη της αγαπημένης του σήμερα, Πέμπτη, 10/5 στην Κύπρο, αποκαλύπτοντας: 'Θα ρθει η Αθηνά σήμερα Κύπρο να με δει και θα κάνουμε ένα live το απόγευμα".

Για το αν επιστρέφει στο Power of Love είναι κάθετος, όπως και στην στάση κάποιων από τους συμπαίκτες του:"Μου λέτε όλοι να γυρίσω στο σπίτι του και ότι σας λείψαμε. Αλλοι βέβαια χάρηκαν που φύγαμε".

Όπως λέει ο ίδιος είναι μια χαρά και ήρεμος: "Εμείς είμαστε μια χαρά. Έχουμε βρει την ηρεμία μας. Δεν είναι όλα για το έπαθλο για όσους πίστευαν αυτό. Γιατί αν ήταν για το έπαθλο θα μέναμε...είχαμε πολλές πιθανότητες να το πάρουμε, όπως φάνηκε βέβαια από τον κόσμο, από τις ασυλίες που παίρναμε και την αγάπη του κόσμου... από εσάς δηλαδή".

Σχετικά με την παραγωγή του Power of Love και την σχέση του Κύπριου παίκτη με την τούρκικη παραγωγή δήλωσε: "Είναι κάποια πράγματα που περιμένω λίγες μέρες να δω κατά πόσο θα τα χειριστώ που αφορούν την παραγωγή. Να βγάλω κάποια άπλυτα στην φόρα. Περιμένω να δω πόσος σεβασμός υπάρχει από αυτούς και μετά θα κρίνω ανάλογα.

Ακολουθεί το σχετικό στιγμιότυπο από το live του:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top