Φοβερό θανατηφόρο τροχαίο στα κατεχόμενα- Σκηνές αρχαία τραγωδίας στο σημείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φοβερό θανατηφόρο τροχαίο στα κατεχόμενα- Σκηνές αρχαία τραγωδίας στο σημείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε τροχαίο ατύχημα στα κατεχόμενα έχασε τη ζωή της 36χρονη γυναίκα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Σύμφωνα με την λεγόμενη Αστυνομία, το πρωί του Σαββάτου (12/5) η 36χρονη συγκρούστηκε με όχημα 28χρονου που κινείτο από την αντίθετη κατεύθυνση.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 28χρονου οδηγού του ενός οχήματος, ενώ η 36χρονη, άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

Όπως μεταδίδεται από τα τ/κ Μέσα, ο σύζυγος της 36χρονης και άλλοι συγγενείς, συντετριμμένοι μετέβησαν στην σκηνή του ατυχήματος, μη μπορώντας να πιστέψουν τι συνέβη.

Η 36χρονη εργαζόταν ως λογίστρια, ήταν παντρεμένη και είχε προλάβει να αποκτήσει δύο παιδιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE